Sağlık tesislerinde kullanılan hasta asansörleri, SEDYE taşımak amaçlı olarak tasarlanırlar. Hasta asansörlerinin taşıma kapasiteleri 1600 Kg, 2000 Kg, 2500 Kg şeklindedir veya eski binalarda (mevcut kuyu ölçülerine uygun olarak) 900 Kg şeklinde alternatif bir çözümde önerilebilir.
Kabin iç dizaynı ve kabin aydınlatmaları itina ile, hastanın psikolojisini rahatlatmak hedef alınarak seçilir. Asansörü kullanan hastaların sedye ve tekerlikli sandalye ile kabin giriş ve çıkışlarında sorun yaşamamaları, konforlu seyir yapmaları için; kabin kat seviyelerinin kusursuz ayarı yapılmakta ve frekans kontrollü kademesiz hız ile sarsıntısız seyir sağlanmaktadır.

Asansörde Talebinize ve Asansör Kuyusuna Uygun Olarak;
– Tam Otomatik Teleskopik veya Merkezden Açılan kat kapı seçenekleri, (asansör kuyusunun genişliği uygun olmadığı durumlarda manuel kapıda kullanılabilir)
– Tam Otomatik Teleskopik veya Merkezden Açılan kabin kapısı seçenekleri,
– VVVF Frekans Kontrollü Kademesiz Hızlı,
– Tam elektronik mikroişlemci kontrollü Normal Kumandalı veya Sellektif Toplamalı, Simpleks veya Grup Kumanda seçenekleri,
– Opsiyonel olarak acil kata getirme sistemi,
– Kabin elektrostatik boyalı veya desenli paslanmaz çelik kaplamalı duvar özelliklerine sahiptir,
– Antibakteriyal, antistatik taban kaplaması,
Diğer asansörlerden ayrıcalıklı özelliği; Hastanın konforu ve daha sağlıklı, güvenli taşımacılıktır.Elektrik kesilmelerine karşı önlem, ayarlanmış ışık akısı, atnibakteriyal tetbirler, paslanmaz aksam gibi ektra donamınlar ilave edilmiş asansörlerdir.Sedyenin asansöre giriş-çıkışında sarsıntı olmaması için kabin katlara göre hassas ayarlanır. 1600 kg, 2000 kg ve 2500 kg ‘a kadar taşıma kapasitesine ve 0-0,40 m/s ‘den 3 m/s ye kadar hıza sahip olan III. Sınıf hasta asansörleri tam otomatik veya yarı otomatik olarak tercih edilebilir.

Randevu al

Ücretsiz Keşif

Ücretsiz Keşif için randevu alın.